Tomato passata



Popis
Paradajkové pyré sa vyrába prostým sparením a olúpaním paradajok, po ktorom nasleduje pasírovanie paradajkovej dužiny cez hrubé sito, čím si udrží prirodzenú paradajkovú chuť. Potom sa pyré konzervuje. Praktické balenie je zárukou optimálnej trvanlivosti a pre zachovanie pôvodnej chuti. Kvalitné paradajkové pyré je chutnejšia alternatíva pretlakov a kečupov, ktoré majú s čerstvými paradajkami málo spoločného.
Zloženie: paradajkové pyré 99,5 %, jedlá soľ.
Hmotnosť | 0.4 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Spoločnosť bola založená v roku 1899 v provincii Parma v Montechiarugolo. V roku 1999 sa spoločnosť stala prvou, ktorá mala všetky svoje produkty certifikované s integrovanou ochranou proti škodcom a bez GMO. Mutti odmeňuje svojich výrobcov, uznanie pre farmárov schopných produkovať vysokokvalitné paradajky. Spoločnosť vedie tretia generácia rodinny Mutti.